Politica de utilizare a site-ului

Puteți să accesați site-ul nostru fără a ne spune cine sunteți și fără a ne dezvălui informații personale. Totuși, atunci când doriți să efectuați anumite acțiuni în cadrul site-ului este posibil ca să vă cerem anumite informații cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon sau adresa de corespondenta prin intermediul unui formular web sau prin intermediul unui e-mail. Este la latitudinea dvs, să ne fumizați aceste date.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin furnizarea datelor dumneavoastră (adresei de email, a numărului de telefon sau a altor date personale) pe site-ul www.elenateodorescu.ro, vă veți da consimțământul în mod expres și neechivoc ca aceste datele cu caracter personal să intre în baza de date a societății Helen Traditional Music SRL și să fie prelucrate și folosite în viitor de către aceasta.

Datele pe care ni le furnizați prin mail, telefon sau formulare vor fi considerate confidențiale de către www.elenateodorescu.ro și nu vor fi divulgate niciunui terț pentru alte folosințe. Numele, numărul de telefon, adresa de e-mail, adresa poștala și alte date oferite prin finalizarea diverselor acțiuni pe site-ul www.elenateodorescu.ro, vor rămâne strict în interiorul firmei Helen Traditional Music SRL.

În plus față de aceste date cu caracter personal pe care ni le puteți oferi, prin intermediul site-ului elenateodorescu.ro sunt colectate și alt gen de informații, cum ar fi adresa IP, link-urile de la care ați ajuns pe site, expresii de căutare, detalii referitoare la browserul pe care îl utilizați și eventualele acțiuni pe care le executați în cadrul site-ului, cum ar fi completarea anumitor formulare.

Ce sunt datele cu caracter personal?

Datele cu caracter personal înseamna orice informație care va identifica în mod direct sau indirect ca individ. “Direct” înseamnă, de exemplu, numele și adresa dumneavoastră; “Indirect” înseamna ca acestea sunt combinate cu alte informații.

Cine suntem?

Website-ul www.elenateodorescu.ro este administrat de  Helen Traditional Music SRL, cu sediul în București, sector 6, Strada Drumul Taberei, nr. 21, înregistrata la Registrul Comerțului cu Nr.  J40/11544/2015, având CUI 35032080, denumită în continuare “noi”.

 În cazul în care doriți informații suplimentare despre noi și activitatea noastră, ne puteți contacta la adresa de e-mail: contact@elenateodorescu.ro 

Utilizarea informațiilor cu caracter personal

Toate aceste date sunt utilizate de către noi pentru:

 • a putea colabora cu dumneavoastră într-un mod rapid și eficient;
 • confirmări telefonice, rezervări de servicii, programări etc;
 • a vă ține la curent cu anumite informații legate de oferte, știri din domeniul de activitate;
 • a va trimite publicitatea care v-ar putea interesa, anunțuri personalizate, oferte relevante pentru dumneavoastră disponibile pe website;
 • a preveni și detecta fraudele și abuzurile;
 • a va îmbunătăți experiența pe website, funcționalitatea acestuia și partea de administrare a sistemului;
 • ca acțiunile desfășurate pe site să poată fi finalizate cu succes, de ambele părți.

Informațiile dumneavoastră cu caracter personal nu vor fi cedate, vândute, închiriate sau făcute publice în orice fel către terți, cu excepția cazurilor în care aceste date vor trebui puse la dispoziția organelor de cercetare conform legilor în vigoare.

Drepturile dumneavoastră  legale

Conform Regulamentului 2016/679/UE aveți următoarele drepturi cu privire la datele tale personale:

 • Dreptul la informare;
 • Dreptul de acces la date;
 • Dreptul la rectificare;
 • Dreptul la ștergere (dreptul de a fi uitat);
 • Dreptul la restricționarea prelucrării;
 • Dreptul la portabilitatea datelor către alt operator;
 • Dreptul la opoziție;
 • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată.

Detalii complete despre aceste drepturi poti gasi in Regulamentului 2016/679/UE.

Ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal

Toate datele oferite sunt securizate. În sistemul nostru electronic, datele dumneavoastră vor fi păstrate timp de 365 de zile.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operatorii noștri pentru colaborarea cu dumneavoastră. Dacă la un moment dat doriți ca noi sa nu mai avem acces la datele cu caracter personale pe care ni le-ați transmis, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată, pe adresa dpo@elenateodorescu.ro.

Dacă însa ați achiziționat produse sau servicii de la noi, este posibil ca anumite informații să fie nevoie a fi păstrate în scopuri contabile.

Modificări la conținutul acestei Politici de confidențialitate

Helen Traditional Music SRL își rezervă dreptul de a modifica fără aviz prealabil conținutul acestei “Politici de confidențialitate”. În cazul în care vor surveni modificări ale politicii de confidențialitate, acestea vor fi afișate imediat pe site.