CELE MAI POPULARE VIDEOCLIPURI SEMNATE ELENA TEODORESCU

 

Distrează-te omule

Elena Teodorescu - Distrează-te omule © 🍻🇷🇴

“Distrează-te omule” este o piesă de muzică populară, o melodie ce invită la petrecere, bucurie și la veselie. Videoclipul a fost filmat la Chișinău alături de Orchestra Mugurel sub bagheta dirijorului Ion Dascăl.

Eu n-am nicio vină

Elena Teodorescu - Eu n-am nicio vina ©

Să petrecem, să jucăm

Elena Teodorescu - Sa petrecem, sa jucam ©

Ți-am zărit chipul de înger

Elena Teodorescu - Ți-am zărit chipul de înger © 🇷🇴

“Ți-am zărit chipul de înger” este o melodie emoționantă a cântăreței de muzică populară Elena Teodorescu, care își exprimă dragostea și dorul pentru mama sa. Piesa este un omagiu adus mamei sale, care i-a fost mereu alături și i-a insuflat pasiunea pentru muzică. 

Tatăl meu, tăicuțul meu

Elena Teodorescu -  Tatal meu, taicutul meu ©

“Tatăl meu, tăicuțul meu” este una dintre melodiile cele mai apropiate de sufletul ei și o cântă cu lacrimi în ochi de fiecare dată. Piesa face parte din albumul “Am o viață care-i hoață” și este acompaniată de un videoclip ce este un omagiu adus celui care i-a fost alături și i-a încurajat pasiunea pentru muzică, dar și un mod de a-și exprima dorul și recunoștința față de el. 

Am o viață care-i hoață

Elena Teodorescu - Am o viață care-i hoață ©

Măi neicuță pui de lele

Elena Teodorescu - Mai neicuță pui de lele ©

De-ai ști cât plâng eu de dor

Elena Teodorescu - De-ai sti cat plang eu de dor  ©

“De-ai ști cât plâng eu de dor” este o piesă de dragoste. Vocea caldă și expresivă a Elenei Teodorescu transmite emoția și sinceritatea versurilor, care vorbesc despre iubirea necondiționată și suferința cauzată de despărțire.

De micuță eu tot cânt

Elena Teodorescu - De micuță eu tot cânt ©

Melodia “De micuță eu tot cant” a cântăreței Elena Teodorescu este o piesă autobiografică, în care artista își exprimă pasiunea pentru muzică. Melodia are un ritm vesel și antrenant și face parte din albumul “Am o viață care-i hoață”.

Bate cuiul, bate-l bine

Elena Teodorescu & Gabi Sintion - Bate cuiul, bate-l bine  ©

Ți-am zărit chipul de înger

Elena Teodorescu - Ti-am zarit chipul de inger ©

COLINDE

Colinde

Pentru a vedea cele mai noi videoclipuri accesați canalul  de YouTube, unde vă aștept cu un like, share, subscribe și de ce nu cu o vorbă bună pusă într-un comentariu.